Zdravie a krása

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Líčenie podľa typu očí – vyber si to svoje

Ak chceš byť dokonale nalíčená, musíš poznať svoje oči. Nestačí však len vedieť, aký máš tvar oka, mala by si vedieť aj to, ako treba daný tvar oka správne líčiť. Pre každý totiž platia iné pravidlá. Preto sa stáva, že keď sa nalíčiš podľa návodu pre iný tvar oka, tvoje líčenie je úplne iné. Takže, ak nevieš aký tvar oka vlastníš, zisti to: 1. Hlboko vložené oči Sú charakteristické tým, že sú veľké, avšak viac vsunuté do lebky. Tým vytvárajú ilúziu výrazných kostí obočia. 2. Padnuté očné viečka Typické pre tento tvar oka je, že pohyblivé očné viečko je celé zakryté horným viečkom. Takže oči sa javia ako malé. 3. Vystupujúce oči Presný opak hlboko vsadených. Pohyblivé viečko vystupuje von, takže sa vytvára dosť veľký priestor na líčenie pohyblivého viečka. 4. Mandľové oči Spodné viečko je výrazné a javí sa, že je dlhšie ako to horné. Ku koncu sa línie viečok spoja vyššie. 5. Rovné spodné viečko Spodné viečko je takmer zarovnané a horné je do oblúka. Línie sa spájajú nízko.

Kozmetika | stály odkaz

Komentáre

  1. AAA
    Velmi pekný článok.
    publikované: 29.05.2015 11:02:39 | autor: zdravieakrasa (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Komentár
    Super článok :D
    publikované: 04.06.2015 20:37:15 | autor: spagetka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Oči
    Jeee to je přesně to, co jsem hledala. Moc krásně popsáno. K dokonalosti tomu chybí snad už jenom ke každému typu oka přidat obrázek pro lepší představu. Ale podle toho co čtu, tak já bych měla mít ten 2. typ oka. To znamená, že moje pohyblivé víčko je úplně zakryté a způsobuje mi to při líčení dost problémů. Jediné, co mi opravdu sedí, jsou hodně výrazné oční linky. A přemýšlím, že bych si nechala udělat něco takového https://radchenko.cz/permanentni-make-up-ocnich-linek/ Někdo nějaké zkušenosti?
    publikované: 10.11.2020 11:28:53 | autor: Hanny (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014